+ 36 20 353 9555
info@drkurucza.hu

Köszönöm az érdeklődését, ezen az oldalon összeszedtem az árinformációkat, amelyek az Ön számára fontosak, hogy tanácsadói költségeit előre tervezhesse.

Üzleti tanácsadás díjazása

Az üzleti tanácsadás projektek általában napidíj alapon kerülnek elszámolásra, hiszen a munka során jellemzően az Önök cégénél Önökkel együtt dolgozok.  Egyes projekteknél előfordulhat, hogy nagyobb mennyiségű adatot kell elemezni, vagy terjedelmesebb szakértői írást kell készíteni. Ezeket természetesen nem normál szakembernapoknak számítanak, hanem úgynevezett „back office” napidíjon kalkulálom, a ráfordított idő alapján.

Tematikus programok esetén, amennyiben speciális felkészülést igényel a tanácsadói munka (workshop, tréning, egyedi prezentáció), akkor egyedi árajánlat alapján lehet számolni.

A kis- és középvállalkozások számára nyújtott QLM program fixáras, amelyről itt talál részletes információt!

Coaching szolgáltatás díjazása

Saving, male hand putting a coin into piggy bank.

A coaching szolgáltatás óradíj alapon kerül elszámolásra, ami függ a coaching ülések helyszínétől, és coaching fókuszától is.

Az komplett projektekben tartott coaching ülések benne vannak a projekt árában, nem kerül külön számlázásra, a szakembernapidíj része.

Csoportok és teamek megbeszélésének moderálása, illetve események rendezvények levezetése, moderálása az üzleti tanácsadáshoz hasonló napidíj alapon kerül számlázásra.

Mediáció (konfliktusrendezés) szolgáltatás díjazása

A mediációs ülések két vagy több személy között fennálló konfliktust szeretné rendezni. A folyamatban vannak egyéni ülések, amikor az egyes felekkel külön- külön történik egyeztetés.  Vannak közös találkozók amikor együtt ülnek le a felek és ott a helyszínen történik a mediáció.

A mediáció árát a felek közösen fizetik, aszerint, ahogy megállapodtak.

A mediációs ülések árszintje nagyon különböző, mindig az adott helyzetben egyezik meg a két fél és a mediátor figyelembe véve a konfliktus körülményeit. (Ezt a törvényi szabályozás is így írja elő).

Ennek megfelelően nincs egységes irányár.

Interim menedzsment szolgáltatás díjazása

Az interim menedzsment megbízások szépségét azok sokszínűsége és változatossága adja. Az interim menedzser szakértelmével nem csak tanácsot ad, de felelősen lát el feladatokat. Így az interim menedzsment szolgáltatás napidíj alapon kerül kiszámlázásra, ami függ az adott felelősség nagyságától és az interim munka hosszától.

Az interim menedzseri napidíj legalább 40%-kal magasabb a tanácsadói szakembernap díjától.

Az árinformációknál megadott árszintek nem minősülnek ajánlattételnek! Minden igényelt szolgáltatásra külön árajánlat készül! A leírásban szereplő árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t!