+ 36 20 353 9555
info@drkurucza.hu

Cégadatok és jogi nyilatkozat

Cégadatok

Cégnév:  Dr. Kurucz Attila e.v.
Székhely: 9085 Pázmándfalu, Rákóczi telep 42/A
Adószám: 64664675-1-28
Bankszámlaszám: K&H Bank, 10400511-50526651-48571003
Nyilvántartási szám: 11166490
Kibocsátó: Pannonhalmi Okmányiroda.

Tárhely szolgáltató

Cégnév: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Ügyfélszolgálat: Budapest XIII. kerület, Visegrádi utca 80/A. I. emelet, 8140-es kapucsengő (H-P 9:00 – 14:00)
Levelzés: 1538 Budapest, Pf.: 510.
Adószám: 14571332-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Telefon: (36) 1-789-2-789 (9:30-től 16:30-ig)

Jogi nyilatkozat

Az oldalt Dr. Kurucz Attila üzemelteti.
Dr. Kurucz Attila igyekszik szolgáltatását napi 24 órában rendelkezésre bocsátani, de a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a folyamatos üzemeletetés kivételes esetekben az üzemeltető előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat.
A Felhasználónak tudomása van arról, hogy az Interneten az adattovábbítás illetve annak sebessége számos tényező függvénye. Dr. Kurucz Attila mindent megtesz a gyors adatcsere érdekében, de nem vállal garanciát az információ késéséért, vagy esetleges elvesztéséért.

Adatvédelmi nyilatkozat

Dr. Kurucz Attila elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Dr. Kurucz Attila, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja a Felhasználók adataidat kezelni és nyilván tartani.
A 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról az alábbi oldalon megtekinthető: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99200063.TV
Dr. Kurucz Attila semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen, anyagi vagy erkölcsi károkért. Felhasználó hozzájárul, hogy adatait Dr. Kurucz Attila harmadik félnek kiadhassa. A regisztráció ingyenes. Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatait Dr. Kurucz Attila külön figyelmeztetés nélkül módosíthatja, illetve törölheti. Továbbá Dr. Kurucz Attila fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrált tagjainak a regisztrációkor megadott e-mail címére tartalmi megkötés nélkül leveleket (e-mail-eket), telefonszámára SMS-eket küldjön.
Dr. Kurucz Attila weboldala nem folytat semmiféle kereskedelmi tevékenységet. Célja ingyenes információk nyújtása, és személyes segítségnyújtás az emberek részére.

Adatok felhasználásának felfüggesztése

Felhasználó kérheti, hogy személyes adatait Dr. Kurucz Attila többé ne használja, számára ne küldjön több e-mail üzenetet. Dr. Kurucz Attila ilyen esetekben lehetőségei szerint azonnal eljár, és Felhasználó irányába megszüntet minden további kapcsolatfelvételt.
Dr. Kurucz Attila fenntartja a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa. A honlap látogatásával Felhasználó elfogadja a jelen szabályzatban foglaltakat.

Az oldalon az oldalon nyilvánosan közzétett cikkek „Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország” licenc alatt elérhetőek. Azaz non-profit keretek között, módosítások nélkül (teljes terjedelemben), a szerző és a weboldal címének feltüntetésével szabadon utánközölhetőek a szerző előzetes írásos beleegyezése nélkül is. Amennyiben a fenti licenc követelményei nem teljesülnének maradéktalanul, érdeklődjön a felhasználás feltételeiről emailben! Az oldal felépítése, technikai részletei és az ahhoz kapcsolódó „know-how” teljes jogi védelem alatt állnak. A kereskedelmi jellegű (pénzügyi szervezetek, sajtóorgánumok stb.) plagizálás esetén rutinszerűen polgári peres eljárásban járunk el.

Az oldalon közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek.